Geschikt voor ieder seizoen, het hele jaar door een bruine huidskleur!

Zes tinten bruiner in 30 dagen!

Tanfaster bestellen
Het hele jaar door een mooie, natuurlijke bruine huidskleur! 
Tanfaster bestellen

Het hele jaar door een mooie, natuurlijke bruine huidskleur!

Met een bruine huid ziet u er gezonder en mooier uit, redenen genoeg dus om een mooie bruine huidskleur te stimuleren! Helaas schijnt de zon niet altijd volop en wordt niet iedereen vanuit zichzelf snel bruin.

Wilt u toch het hele jaar door een mooie bruine huidskleur? Dan is er Tan Faster! Met behulp van Tan Faster kunt u het hele jaar door, 4 seizoenen lang, een mooie, natuurlijke bruine huidskleur stimuleren!

Wat doet Tan Faster?

  1. Helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht dankzij Vitamine E
  2. Helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen dankzij Vitamine E
  3. Helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling dankzij Vitamine E

Tan Faster kan gebruikt worden tijdens een zonnebank kuur of wanneer u zich gedurende een langere periode regelmatig in de zon bevindt, bijvoorbeeld op vakantie. Tan Faster werkt zowel in de zomerzon als in de winterzon.

Sneller bruin met Tan Faster!

Waarom Tan Faster?
Tanfaster bestellen

Op natuurlijke wijze, veilig bruin worden!

Tan Faster is een natuurlijke oplossing, de capsules zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het gebruik van Tan Faster is volledig veilig en verantwoord en geeft geen negatieve bijwerkingen.

Vergeet de plakkerige, chemische bruining sprays en stimuleer bruin worden op natuurlijke wijze! Tan Faster geeft u een mooie diepdonkere, bronzen tint!

Wat moet u doen voor een mooie, bruine huidskleur?
Het enige dat u hoeft te doen is dagelijks 2 capsules innemen gedurende een kuur van 1-3 maanden en de natuurlijke bruining stimuleren door UV-licht van de zon of zonnebank!